KAZALIŠNA PREDSTAVA

17lip20:0021:30KAZALIŠNA PREDSTAVAGOLA U KAVEZU

Detalji događanja

GOLA U KAVEZU
SRIJEDA, 17. 6. U 20,00 SATI
DOM KULTURE

S veseljem najavljujemo gostovanje hit komedije Gola u kavezu koju izvode tri hrvatske glumačke zvijezde- Barbara Nola, Ecija Ojdanić i Ana Begić.

Ovo je i priča o ljubavi tri dobre prijateljice, naizgled različitih životnih putova, temperamenta i karaktera.

U predstavi Kazališta Moruzgva kroz osobne se sudbine triju žena progovara o temama koje tište žene današnjice te o univerzalnim problemima suvremenog društKava –međuljudskim odnosima, nedostatku komunikacije, majčinstvu i strahu od njega, prijateljstvu, usamljenosti, kidanju veza s roditeljima, strahu… Kazalište Moruzgva u radu na predstavi uspješno je surađivalo s udrugama koje se bave ženskim pitanjima i ravnopravnošću spolova u suvremenom društvu, a predstava Gola u kavezu oduševljava publiku već više od šest godina. Za ulogu u ovoj predstavi Barbara Nola dobila je nagradu za najbolju žensku ulogu na Festivalu glumca u Vinkovcima 2010., a Ana Begić za najbolju žensku ulogu na Gumbek Cabaretu 2010.

Predstavu je prema motivima drame Olje Runjić Tripice napisao Ivan Leo Lemo koji potpisuje o režiju i scenografiju.

CIJENA ULAZNICE: 70 kn
Ulaznice možete kupiti radnim danima od 10,00 do 14,00 na prvom katu Učilišta i na blagajni, sat vremena prije izvedbe. Ulaznice je moguće rezervirati putem maila i telefona

Više

Vrijeme

(Srijeda) 20:00 - 21:30(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |