Kazališna najava

27stu19:0021:00Kazališna najavaSVE O ŽENAMA

Detalji događanja

Poštovani posjetitelji,

S veseljem Vas pozivamo na predstavu SVE O ŽENAMA, Teatra Gavran, koju ćemo ugostiti 27. 11. u sklopu 4. Leta s Gavranom.

SVE O ŽENAMA
Utorak, 27. 11. u 19,00 sati
Dom kulture

Autor: Miro Gavran

Glume: Lana Gojak, Kristina Krepela, Mirela Videk Hranjec/Katarina Arbanas
Režija: Mladena Gavran

Gavranova komedija “Sve o ženama” najizvođeniji je Gavranov kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa, Rio de Janeira, Los Angelesa i New Yorka, pa sve do Pariza, Praga, Bratislave, Moskve, Mumbaia, Varšave, Krakova, Ljubljane, Sarajeva, Mostara, Klaipede, Trnave, Prištine, Novosibirska, Bangalorea… Nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza, koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, ova komedija ponovno se igra u Hrvatskoj. Režiju potpisuje Mladena Gavran koja je 2000.godine glumila u praizvedbi ovoga teksta u zagrebačkom Epilog Teatru.

Provjerite što je to toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama, u kojoj se humor i emocije na neobičan način isprepleću kroz pet različitih priča, uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija vodeći vas prema neodoljivoj kazališnoj čaroliji. Pred vama su tri sjajne glumice u dinamičnoj, zabavnoj i dirljivoj priči koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00. Rezervacije su moguće uz obvezu podizanja ulaznica do kraja tjedna.

Više

Vrijeme

(Utorak) 19:00 - 21:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |