IZGUBLJENA BRADA DJEDA MRAZA - KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKA

09pro11:0013:00IZGUBLJENA BRADA DJEDA MRAZA - KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKAIZGUBLJENA BRADA DJEDA MRAZA - KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKA

Detalji događanja

IZGUBLJENA BRADA DJEDA MRAZA – KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKA
DJEČJA PREDSTAVA
SUBOTA, 9. 12. u 11:00
DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE: 5,00 EUR (37,67 KN)

Draga djeco, u subotu 9. 12. s početkom u 11:00 sati u goste nam stiže kazališna predstava Izgubljena brada Djeda Mraza. Kroz vesele dogodovštine Djedice i njegovih pomoćnika povest će vas dobro znana glumačka družina Kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba.
Priča počinje jednim uobičajenim danom na Sjevernom Polu. Djed Mraz u staromodnom kućnom izdanju pjevuši pjesmicu u fotelji dok šećerna vila Marcipan kuha slastice i daje Djedu na degustaciju. Patuljak pakira poklone. Svi su sretni, opušteni i pjevaju. Jedan dječak kuca na vrata. Želi predati Djedu Mrazu pismo. Djed Mraz pročita pismo i pita ga je li siguran da mu je baš to što piše u pismu najbitnije na svijetu. Ministri Ziher i Broš, suradnici Djeda Mraza prisluškuju što Djed govori dječaku. Negoduju jer Djed toliko puno poklona odvaja za dosadnu djecu, a oni to ne zaslužuju i ne cijene. Dolaze do zaključka da bi bilo bolje da ti pokloni završe kod njih jer su oni oduvijek uz njega, a nikada ih nije nagradio. Taman kad su se Ministri prejeli slatkiša i umorili od previše „imanja svega“, zaspali su kao klade. Patuljci i sobovi iskoriste priliku i organiziraju se. Moraju probuditi Djeda Mraza iz crnila i spasiti Božić!

Produkcija: Kazalište Tvornica lutaka, Zagreb
Autor: Petra Radin
Redatelj: Petra Radin i Mario Kovač
Izvođači: Filip Detelić/Matija Šakoranja/Goran Malus, Petra Radin, Ivan Magud/Iva Šimić/Josip Brakus

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije početka predstave.

Više

Vrijeme

(Subota) 11:00 - 13:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |