CROODS: NOVO DOBA – SINKRONIZIRANO

21lip21:0023:00CROODS: NOVO DOBA – SINKRONIZIRANOCROODS: NOVO DOBA – SINKRONIZIRANO

Detalji događanja

CROODS: NOVO DOBA – SINKRONIZIRANO

UTORAK, 21. 6. U 21:00
GRADSKI PARK – BESPLATNO

IZVORNO IME: The Croods: A New Age
REŽIJA: Joel Crawford
ULOGE: Frano Mašković, Nataša Dorčić, Jelena Vukmirica, Makovičić, Filip Križan, Marko Cindrić, Mirela Brekalo Popović
ŽANR: Animirani
TRAJANJE: 95 min.
GODINA: 2020.
DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ:
Nakon sedam godina omiljena prahistorijska obitelj, Croods, se vraća na velika platna. Do sad su se susreli s mnogobrojnim nedaćama i opasnostima, ali na ono što ih čeka nikako se nisu mogli pripremiti. Naime srest će drugu obitelj koja je puno naprednija od njih.
Animiranu avanturu režirao je Joel Crafword koji je i sam glumio u mnogim animiranim filmovima studija DreamWorks, a producent je Mark Swift.
Croodsi traže novo mjesto za život te putuju svijetom u potrazi za sigurnijim mjestom za svoj dom. U svojoj potrazi nailaze na idilično mjesto okruženo zidinama i s jako puno hrane. No tamo nailaze i na novu, puno napredniju obitelj, koja ih se želi riješiti što prije.
Nova obitelj je daleko razvijenija od Croodsa, žive u kući na drvetu, znaju uzgajati hranu, imaju WC, lift i mnoge druge izume koje Croodi nisu nikada vidjeli.
No neočekivani obrat natjerat će obje obitelji da surađuju i krenu na pustolovinu života s druge strane zidina. Na tom putu će shvatiti da ih ipak veže puno stvari te da mogu premostiti razlike koje ih razdvajaju.

*Projekcija je dio manifestacije Volim ljeto i kulturu!, Pučkog otvorenog učilišta M. A. Relković koju ostvarujemo uz potporu Grada Nova Gradiška, Ministarstva kulture RH i HAVC-a.

Više

Vrijeme

(Utorak) 21:00 - 23:00(GMT+01:00)

Mjesto

Gradski park Nova Gradiška

Trg kralja Tomislava

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |