''Basne za nas danas'' – kazališna predstava za djecu

17ožu10:0012:00''Basne za nas danas'' – kazališna predstava za djecu''Basne za nas danas'' – kazališna predstava za djecu

Detalji događanja

‘Basne za nas danas” – kazališna predstava za djecu
Četvrtak, 17. 3. u 10:00
Ulaz besplatan!

S velikim veseljem najavljujemo sjajnu dječju predstavu naziva “Basne za nas danas” Kazališta Prijatelj.

Predstava na scenu donosi pet priča inspiriranih Ezopovim i La Fontaineovim basnama. Likovi na sceni ukorijenjeni su u današnji svijet i našu svakodnevicu pa tako dječjoj publici likovi životinja postaju prepoznatljive osobe iz svakodnevnog života.
Riječju, pjesmom, plesom i transformacijama, Hrvoje Zalar i Anja Đurinović na scenu donose niz duhovitih likova koji ujedno zabavljaju publiku, ali imaju i odgojnu funkciju na iznimno nenametljiv način. Glazbu za predstavu potpisuje Šimun Matišić, tekst songova Hrvoje Zalar, za scenski pokret zaslužna je Maja Đurinović, kostime Silvija Kragić, a plakat je oblikovao Martin Zalar.

Autor Hrvoje Zalar, dobitnik nagrade Hrvatskog glumišta, i njegovo Kazalište Prijatelj očarat će vas zaigranošću i povesti u svijet gdje mašta nema granica.

Predstava je dio projekta Vatromet kulture, a gostovanje se ostvaruje uz potporu Ministarstva kulture RH i Grada Nova Gradiška.

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.
**Izvedba je samo za unaprijed najavljene skupine djece.

Više

Vrijeme

(četvrtak) 10:00 - 12:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |