AKO SAM ŽENA, NISAM KONJ

10svi20:0022:00AKO SAM ŽENA, NISAM KONJAKO SAM ŽENA, NISAM KONJ

Detalji događanja

AKO SAM ŽENA, NISAM KONJ

UTORAK, 10. 5. u 20:00
DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE: 70 KN

 

U utorak, 10. 5. u 20:00 u Pučkom otvorenom učilištu „Matija Antun Relković“ gostuje komedija „Ako sam žena, nisam konj“ u režiji Jovana Ljubenovića i izvedbi Ane Poznanović.

Urnebesna komedija o ženi koja traži ljubav. Komična i iskrena priča jedne žene koja, tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebe. Priča je to o zaljubljivoj i pomalo naivnoj djevojci od trenutka gubljenja nevinosti do zrelog doba.

Priča o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari. Zbog ljubavi. Zbog biološkog sata. Zbog babe. O babi koja je tjera da se uda. O muškarcima koji ne bi da se ožene. Priča koja će vas nasmijati i rasplakati. Priča koju će svaka žena razumjeti….

Stand-up komičarka i glumica Ana Poznanović ulazi u svijet stand-up komedije nakon objavljivanja romana “Povratak mami, Siso” koji govori o mladoj ženi koja se bezuspješno pokušava izboriti s balkanskim sustavom vrijednosti, maminim sinovima i svojom disfunkcionalnom obitelj.

Nakon ovog romana ulazi u svijet stand up komedije, prvo s iskusnim kolegama komičarima, a potom i nezavisnim One woman show predstavama koje privlače i žensku i mušku publiku željnu brutalno iskrenih razgovora o muško-ženskim odnosima, posebice o seksu i ispovijedima i “Datingu” u vrijeme društvenih mreža. Nakon dugogodišnjeg iskustva kao stand-up komičarka, konačno se okušala i na “daskama koje život znače” monodramom “Ako sam žena, nisam konj”. U monodrami igra nekoliko “uloga”, od zaljubljene 19-godišnje balavke do 40-godišnjakinje koja je prošla život, a da nije postala pametnija kada je ljubav u pitanju.

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected] ili na tel. 035/331-010.

 

Više

Vrijeme

(Utorak) 20:00 - 22:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |