4 POZE, SRETAN SVRŠETAK

03tra20:0022:004 POZE, SRETAN SVRŠETAK4 POZE, SRETAN SVRŠETAK

Detalji događanja

4 POZE, SRETAN SVRŠETAK
PONEDJELJAK, 3. 4. u 20:00
KAZALIŠNA PREDSTAVA – DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE 10 EUR (75, 35 KN)
*Povlaštena cijena za učenike, studente i umirovljenike 7 EUR (52, 74 KN)

Dragi posjetitelji, pozivamo vas na kazališnu predstavu „4 poze, sretan svršetak“ koja gostuje u novogradiškom Domu kulture u ponedjeljak 3. travnja s početkom u 20:00 sati. Strastvena, surova, iskrena i sexy komedija koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena (i svih onih koji se tako osjećaju). Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će vas do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna.
Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna „obična“ trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom i ustaškim pjesmama, a završili na čaju od mente?
Omnibus sačinjen od pet isprepletenih priča, ispričan dinamikom i humorom koji će publiku držati bez daha, okreće se oko pitanja ljubavi te pruža svima zanimljiv komad koji nudi s jedne strane zabavu i okidač za zarazne salve smijeha, a s druge strane scensko preispitivanje pitanja međuljudskih odnosa kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.
Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su za ovaj novi kazališni hit koji bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu teme.
Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nadaleko su poznati na našoj sceni, a u ovoj dinamičnoj predstavi možete ih vidjeti u ulogama u kakvima ih još nitko nije imao priliku vidjeti.

Autor: Igor Weidlich
Redatelj: Igor Barberić
Dizajn: Kristina Gudac
Igraju: Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela, Filip Detelić
Produkcija: B GLAD PRODUKCIJA

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected] ili na tel. 035/637-799

Više

Vrijeme

(Ponedjeljak) 20:00 - 22:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |